Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Qingdao Bosay CNC Co. ,Ltd(Qingdao Bosai CNC Co. ,Ltd)

Uw CNC Routermachine het materiaal is werkelijk goed en well-made. Als ur IoT-beste kan de toepassing, ons helpen om naverkoopproblemen beter en sneller op te lossen.

—— Schneider

Wauw, is deze machine verbazend, houden wij van het. U is de eerste Toepassingen van gebruiksiot, maakt eenvoudig en snel naverkoop worden

—— Hefboom Lim

Ik ben online Chatten Nu

Qingdao Bosay CNC Co. ,Ltd(Qingdao Bosai CNC Co. ,Ltd)

1 2
Qingdao Bosay CNC Co. ,Ltd(Qingdao Bosai CNC Co. ,Ltd) Qingdao Bosay CNC Co. ,Ltd(Qingdao Bosai CNC Co. ,Ltd)

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BOSAY
Aantal werknemers : 30~200
Jaarlijkse omzet : 500-600
Opgericht Jaar : 2008
Export pct : 60% - 70%

Co. van QINGDAO BOSAY CNC, Ltd, dat in 2008 wordt opgericht, wordt gevestigd bij nr 39, de 4de weg van Longquanhe, het industrieterrein van Jimo Heshan, die een gebied van 18.000 vierkante meters behandelen. Een bekende binnenlandse CNC materiaalfabrikanten, met meer dan 10 jaar van ervaring is geworden, die zich bij CNC snijmachine, de machine van de houtbewerkingsgravure, driedimensionele gravuremachine, aluminiumverwerking, vacuüm het lamineren machine, automatische rand het verzegelen machineonderzoek en ontwikkeling, productie, marketing en de dienst concentreren. En door de de kwaliteit en de veiligheidssysteemcertificatie van ISO9001 internationale, die CNC verstrekken blijven het verwerkingsmateriaal, de diensten en de aangepaste oplossingen voor klanten rond de wereld, om de potentiële groei van klanten te bereiken, tot waarde op lange termijn voor klanten leiden. Met de geest van het ernaar streven gestadig te vorderen en de geest van het delen van verwezenlijkingen en het de dienstprincipe van „krediet eerst“ en de „dienst eerst“, vorderen wij regelmatig gestadig en ontwikkelen ons onophoudelijk.

Contactgegevens
Qingdao Bosay CNC Co. ,Ltd(Qingdao Bosai CNC Co. ,Ltd)

Contactpersoon: Ms. Sapphire

Tel.: 15762256553

Fax: 86-532-8558-2222

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)