Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Qingdao Bosay CNC Co. ,Ltd(Qingdao Bosai CNC Co. ,Ltd) Fabrieksreis

Uw CNC Routermachine het materiaal is werkelijk goed en well-made. Als ur IoT-beste kan de toepassing, ons helpen om naverkoopproblemen beter en sneller op te lossen.

—— Schneider

Wauw, is deze machine verbazend, houden wij van het. U is de eerste Toepassingen van gebruiksiot, maakt eenvoudig en snel naverkoop worden

—— Hefboom Lim

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Wij bieden van ganser harte klanten de goede naverkoopdienst aan, met inbegrip van productontwerp, productinstallatie, product opleiding, productonderhoud, enz. Voorzie klanten van belangrijke technologie, kwaliteit en betrouwbare producten en de volledige technologieoplossingen, de achtervolging van maximumklantentevredenheid is ons de dienstprincipe.

   

 • OEM / ODM

  Leveren wij OEM de dienst?
  Ja.
  Als u in onze producten geinteresseerd bent, gelieve ons in een keer te contacteren.

  Waar worden onze producten uitgevoerd?
  BOSAY-de houtbewerkingsmachines zijn uitgevoerd naar vele landen en gebieden met inbegrip van Europa, Rusland, Canada, de V.S., Spanje, Hongarije, de Oekraïne, Bulgarije, Turkije, Iran, de V.A.E, Israël, UZ, Herz, Mongolië, Pakistan, India, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Kambodja, Maleisië, Indonesië, Filippijnen, Japan, Korea, Australië, Nieuw Zeeland, Fiji, Bengalen, Mexico, Peru, Argentinië, Brazilië, Egypte, Ecuador, Ethiopië, de Soedan, S. Afrika, Nigeria, enz.

 • R & D

  Onthaal aan deze webpagina! BOSAY is een gespecialiseerde CNC snijmachine, de machine van de houtbewerkingsgravure, vacuüm het lamineren machine, de automatische fabrikant van de rand verbindende machine in China. BOSAY-de producten worden wijd toegepast in elektronisch, elektrisch toestel, meubilair, het houten werken, bouw, de decoratieindustrieën, enz.

  Ons bedrijf bezit een R&D-team dat met ervaren en bekwame talenten wordt bemand. Met behulp van deze werknemers, kunnen wij innovatie en ontwikkeling houden deze jaren. Bovendien, wij introduceren vele internationale geavanceerde productietechnologieën en faciliteiten om onze houten hangerschuurmachine, rand het verbinden machine en andere producten te verbeteren. Anderzijds, geven wij ons personeel regelmatige opleiding om hen professioneler te maken zodat de productieefficiency zeer toeneemt en dalingen productiekost.

  wegens betrouwbare prestaties en concurrerende prijzen, BOSAY-houtbewerkingsmachines is uitgevoerd naar vele landen en gebieden met inbegrip van Europa, Rusland, Canada, de V.S., Spanje, Hongarije, de Oekraïne, Bulgarije, Turkije, Iran, de V.A.E, Israël, UZ, Herz, Mongolië, Pakistan, India, Sri Lanka, Thailand, Vietnam, Kambodja, Maleisië, Indonesië, Filippijnen, Japan, Korea, Australië, Nieuw Zeeland, Fiji, Bengalen, Mexico, Peru, Argentinië, Brazilië, Egypte, Ecuador, Ethiopië, de Soedan, S. Afrika, Nigeria, enz.

Contactgegevens
Qingdao Bosay CNC Co. ,Ltd(Qingdao Bosai CNC Co. ,Ltd)

Contactpersoon: Ms. Sapphire

Tel.: 15762256553

Fax: 86-532-8558-2222

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)